Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Аймурзаєв і Шеремет покидають "Радио Вести"

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула21 березня 2016 р., 12:23
Аймурзаєв і Шеремет покидають "Радио Вести"

Шеф-редактор "Радио Вести" Сакен Аймурзаєв і ведучий Павло Шеремет припиняють свою співпрацю зі станцією.

"Я йду з радіостанції, бо останні півроку не впливаю на процес і не бачу для себе можливості продовжувати роботу на радіо. Я два роки говорив усе, що хотів, і міг би говорити й далі, але виговорився, мені нема чого більше сказати. Я втомився", – повідомив Аймурзаєв.

Журналіст додав, що переходить працювати на канал Савіка Шустера 3S.tv, де займатиме аналогічну посаду. Він же заявив в ефірі про те, що Павло Шеремет, який веде на "Радио Вести" авторську програму, також із 1 квітня припинить співпрацю зі станцією.

Нагадаємо, що з 1 березня радіостанцію покинув головний редактор Валерій Калниш, а також ведучий Матвій Ганапольський. Ще раніше на канал Савіка Шустера перейшла ведуча "Радио Вести" Тетяна Гончарова.

Деякі ЗМІ повідомляли про посилення впливу власника на реакційну політику радіо у зв'язку з рішенням Олександра Клименка повернутися в Україну та продовжувати займатися політикою. Представники "Радио Вести" заперечують присутність цензури на радіо.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: detector.media
Теги: Павло Шеремет Сакен Аймурзаєв 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим