Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Росіяни збирають підписи, щоб відправити на "Єробачення-2016" пісню про Путіна

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула22 квітня 2016 р., 11:14
Росіяни збирають підписи, щоб відправити на "Єробачення-2016" пісню про Путіна

Росіяни в Мережі збирають підписи, щоб відправити на "Євробачення-2016" мешканку Казані Діляру Умарову і ансамбль "Злачное место", які виконали на вулицю пісню "Такого, как Путин".

Повідомляється, що петиція буде спрямована гендиректора ВДТРК Олегу Добродеєєву та редакційній раді компанії.

"Я працюю звукорежисером, професійне чуття підказує, що у хлопців дуже непогані шанси перемогти у конкурсі", - зазначила автор звернення Ільсеяр Дамаскін.

У зверненні на сайті change.org вона пише: "Давайте відправимо на Євробачення їх, а не Сергія Лазарєва. Лазарєв хоча й талановитий співак, але є продуктом штучної поп-індустрії, а не щирої народної творчості".

Прес-аташе ВДТРК Максим Кранін в інтерв'ю радіостанції "Говорит Москва" заявив, що відправити на "Євробачення-2016" Умарову замість Лазарєва неможливо.

"У наступному році - можливо. Якщо в наступному році Перший канал вважатиме за потрібне", - підкреслив він.

Зазначимо, що відео, на якому дівчина виконує пісню "Такого, как Путин" на вулиці в центрі Казані, з 19 квітня набрало більше мільйона переглядів.

Нагадаємо, що Росію на пісенному конкурсі представить Сергій Лазарєв з піснею You Are the Only One.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Путін Євробачення-2016 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим