Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Гройсман готовий очолити оргкомітет з підготовки "Євробачення" в Україні

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула30 травня 2016 р., 15:13
Гройсман готовий очолити оргкомітет з підготовки "Євробачення" в Україні

Прем'єр-міністр Володимир Гройсман доручив Міністерству культури підготувати пропозиції щодо формування організаційного комітету з проведення конкурсу "Євробачення-2017", а також висловив готовність очолити оргкомітет.

"Наше завдання - швидко визначити план дій і місце проведення конкурсу. Я готовий як прем'єр-міністр стати головою, співголовою цього комітету для того, щоб дуже чітко визначити, що все буде максимально швидко, якісно, ​​збалансовано і на високому рівні", - заявив голова правління.

Гройсман також запевнив, що питання передачі права на проведення "Євробачення" іншій країні на порядку денному не стоїть.

"Не повинно бути ніяких дискусій з цього приводу. Наше завдання, щоб ми "Євробачення" в 2017 році провели на високому організаційному рівні", - підкреслив прем'єр-міністр.

За словами прем'єра, уряд намагатиметься залучити якомога більше позабюджетних ресурсів для проведення конкурсу, а також ефективно і публічно їх використовувати. Глава уряду наголосив на доцільності фінансування проведення "Євробачення" спільно з приймаючим містом.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим