Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Скандальний Чарлі Шин розповів про інтимний зв'язок із дочкою одного з міністрів Великобританії

Розмір тексту:   Розділ: ТелеBIZ Опублікував: Володимир Мула20 червня 2016 р., 13:30
Скандальний Чарлі Шин розповів про інтимний зв'язок із дочкою одного з міністрів Великобританії

Скандальний актор Чарлі Шин повідомив про інтимний зв'язок із дочкою одного з міністрів Великобританії, яка у нього була "років 20 тому".

Як пише Лента.ru, посилаючись на The Daily Mail, відповідне зізнання він зробив під час шоу "Вечір з Чарлі Шином", організоване для просування однієї із нових марок презервативів.

"Не можу сказати, що вона була знаменитою. А от її батько був дуже відомою людиною", — заявив Шин, але на прохання назвати ім'я політика, актор відповідав відмовою.

Зазначимо, що після того, як репортер запропонував натякнути на відомство, в якому працював батько дівчини, Шин сказав : "Існує така посада, як міністр внутрішніх справ чи щось схоже?" Шин зізнався, що не завжди розповідав жінкам про те, що інфікована ВІЛ, але в таких випадках не було незахищеного сексу.

Нагадаємо, в листопаді минулого року голлівудський актор Чарлі Шин зізнався, що він ВІЛ-інфікований. Актора "здала" порнозірка. Саме вона розповіла, що знає голлівудського актора, який вже довгий час живе з ВІЛ-інфекцією.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Чарлі Шин 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим