Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Фреймут береться за глобальні інспекції міст

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула7 липня 2016 р., 20:19
Фреймут береться за глобальні інспекції міст

"1+1 Продакшн" на замовлення телеканалу "1+1" розпочав роботу над новим проектом, в якому телеведуча Ольга Фреймут проведе глобальні інспекції міст України і допоможе їм зробити крок вперед на шляху до успіху і процвітання.

Ведуча більше не обмежується інспекціями окремих установ різних сфер життя. У новому проекті Ольга Фреймут перевірить цілі міста і визначить, наскільки комфортно там жити звичайним українцям.

Старт нового проекту Фреймут відбудеться восени.

Особисто, а також за допомогою таємних агентів Ольга Фреймут проінспектує навчальні заклади, медичні установи, чистоту доріг, повітря і води, оцінить безпеку і якість закладів харчування.

Не залишиться без уваги і життя міської еліти. У новому проекті телеведуча з'ясує, наскільки чесні міські чиновники.

На думку Ольги Фреймут, багато міст нашої країни можуть стати більш розвиненими, а життя в них – комфортнішим, якщо об'єднати зусилля міських громад і почати діяти.

"Хочу проектом присоромити тих, хто нарікає на уряд, аби не на себе. Я наважуюся мріяти, що мій непомітний Новий Розділ зможе стати колись маленьким Річмондом. Варто лише почати діяти. Адже Європа - це не тільки міста-велетні, але і Кембридж, Канни, Люблін ... Нам пощастило з географією - час перестати перекладати відповідальність на інших. Ми з командою перевіримо міста на "добро і зло", вкажемо на проблеми і дамо пораду", - каже Ольга.

За допомогою професіоналів для кожного проінспектованого міста буде складено план, який допоможе йому стати більш успішним.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Оля Фреймут телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим