Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Україна представила логотип і гасло "Євробачення-2017"

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула31 січня 2017 р., 11:08
Україна представила логотип і гасло "Євробачення-2017"

Організатори "Євробачення-2017" обрали гасло й логотип конкурсу, який на початку травня відбудеться у Києві.

Гаслом музичного конкурсу - "Celebrate Diversity", що українською можна перекласти як "Шануймо різноманітність".

"Воно добре доповнює творчий дизайн цьогорічного пісенного конкурсу, в основі якого – традиційне українське намисто, що є не тільки найдавнішою жіночою прикрасою, а й вважається оберегом. Неповторності прикрасі надає саме те, що вона складається з великої кількості різноманітних намистин, кожна з яких – особлива", – йдеться на сайті "UA:Перший"

Креативну концепцію "Євробачення-2017" створювали дві українські агенції. Узявши намисто за основу логотипу, вони надали кожному елементу прикраси свого візерунку й форми.

"Celebrate Diversity" стане ключовою темою для усіх аспектів пісенного конкурсу цього року.

"Слоган і логотип події дають розуміння української культури та уявлення про те, що чекатиме на фанів, які приїдуть до Києва в травні. Україна відзначиться поєднанням культури, технологій та індивідуального творчого запалу всіх 43 конкурсантів", – йдеться у повідомленні.

Крім того, організатори повідомляють, що у вівторок, 31 січня, відбудеться церемонія передачі символічного ключа від Євробачення меру Києва від Президента міської ради Стокгольма.

Після цього розпочнеться жеребкування 43 країн-учасниць до півфіналів.

Раніше повідомлялося, що російські артисти, внесені до "чорних списків" діячів культури, не зможуть взяти участь у "Євробаченні- 2017", яке прийматиме Київ.

Півфінали "Євробачення-2017" пройдуть 9 та 11 травня 2017 року, а фінал – 13 травня.

Організатори конкурсу розпочали реєстрацію волонтерів, за добу після старту кампанії вони отримали понад 1500 анкет.

Більшість анкет надіслали студенти віком від 18 років. Та у списку потенційних волонтерів "Євробачення-2017" є люди й старшого віку, серед яких 64-річний дизайнер із Британії.

Нагадаємо, 43 країни підтвердили свою участь у "Євробаченні-2017", яке у травні відбудеться у Києві.

Проект державного бюджету України на 2017 рік передбачає виділення 655,7 мільйонів гривень на підготовку та проведення міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017".

Колишній гендиректор НТКУ Зураб Аласанія неодноразово заявляв, що на проведення Євробачення забрали гроші у суспільного мовлення.

Раніше також ішлося про те, що церемонію відкриття "Євробачення-2017" планувалося провести на території Софійського собору.

Згодом повідомлялося, що жодна з офіційних подій "Євробачення-2017" не відбудеться у Софії.

Урочисте відкриття "Євробачення-2017" планують провести біля Маріїнського палацу в центрі Києва.

Загалом у КМДА очікують, що до Києва на "Євробачення-2017" можуть приїхати до 20 тисяч людей, за рік – близько 1,3 мільйонів туристів.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим