Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Сальто Назад" і TAYANNA пройшли до фіналу нацвідбору на "Євробачення-2017"

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула5 лютого 2017 р., 11:31
"Сальто Назад" і TAYANNA пройшли до фіналу нацвідбору на "Євробачення-2017"

Першими двома фіналістами національного відбору на "Євробачення-2017" стали гурт "Сальто Назад" і співачка TAYANNA.

"Сальто Назад" отримали максимальний бал від журі, 8 балів. Таким чином, колектив отримав 8 балів від Джамали та Андрія Данилка, а також 7 балів від Костянтина Меладзе.

Глядачі віддали 1 бал Laliko, 2 бали - Monochromea, 3 бали - LUMIERE, 4 бали - MamaRika, 5 балів - СКАЙ, 6 балів - "Сальто Назад", 7 балів - Арсен Мірзоян і 8 балів від глядачів, максимальну оцінку отримує TAYANNA.

В ході першого півфіналу нацвідбору на "Євробачення-2017" від України виступали вісім конкурсантів, імена яких визначилися за результатами жеребкування, що відбулося 20 січня: СКАЙ, Рома Веремейчик і група LUMIERE, Monochromea, Laliko, "Сальто Назад", MamaRika, TAYANNA і Арсен Мірзоян.

Два інші півфінали відбудуться 11 та 18 лютого. У кожному з цих півфіналів виступлять по вісім виконавців. Ім'я артиста, який навесні представить Україну на пісенному конкурсі, визначиться у фіналі – 25 лютого.

Система голосування на національному відборі залишається такою ж, як і в минулому році: журі виставляють учасникам бали, глядачі голосують шляхом SMS, після чого бали від суддів і глядачів підсумовуються.

Нагадаємо, що квитки на "Євробачення-2017" коштуватимуть від 40 до 200 євро. Продаж почнеться у лютому.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Нацвідбір Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим