Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Документалка про Гілларі Клінтон визнана "Найгіршим фільмом року"

Розмір тексту:   Розділ: Кіно Опублікував: Володимир Мула26 лютого 2017 р., 17:34
Документалка про Гілларі Клінтон визнана "Найгіршим фільмом року"

Документальний фільм "Америка Гілларі: Таємна історія" Демократичної Партії Став лауреатом премії "Золота малина" як найгірший фільм минулого року. Картина отримала головну нагороду за сумнівні заслуги в галузі кінематографу.

Антипремія "Золота малина" традиційно вручається з 1981 року. Статуетками нагороджуються діячі кіно, чиї заслуги відзначені фахівцями як найгірші у кінематографі.

Також на перемогу в категорії "Найгірша картина року" претендували фільми "Бетмен проти Супермена: На зорі справедливості", "Дідусь легкої поведінки", "Боги Єгипту", "День незалежності: Відродження" та "Зразковий самець №2".

Режисер Дінеш Д'Соуза, який зняв картину про кандидатку в президенти США від демократів, також відзначений як найгірший режисер року.

Крім того, йому дісталася "Золота малина" як найгіршому актору - він зіграв сам себе. А Ребека Тернер, яка зіграла Клінтон, отримала сумнівну нагороду за головну жіночу роль у все тому ж фільмі "Америка Гілларі".

Найгіршим актором другого плану визнали Джессі Айзенберг за фільм "Бетмен проти Супермена", найгіршою актрисою другого плану стала Крістен Віг ("Зразковий самець №2").

За кількістю "золотих малин" лідерами стали документальний фільм про Клінтон і блокбастер "бетмен проти Супермена" - йому також дісталися призи за найгірший сценарій, найгірший приквел, сиквел або ремейк, а також за найгірший екранний дует (відзначилися Бен Аффлек і Генрі Кавілл).

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим