Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Скандальний ефір на Первом. Лоліта заступилася за Лободу, а її мама спекла торт Малахову

Розмір тексту:   Розділ: ТелеBIZ Опублікував: Володимир Мула15 березня 2017 р., 10:55
Скандальний ефір на Первом. Лоліта заступилася за Лободу, а її мама спекла торт Малахову

Скандальний випуск програми на російському Першому каналі, присвячений Світлані Лободі, наробив галасу.

Більше години у студії обговорювали творчість та кар'єру Лободи, а разом з тим і скандал навколо артистки.

Як відомо, Світлана Лобода та її продюсер Нателла Крапівіна поскаржилися на українців. В ефірі російської програми вони назвали побиття знімальної групи телеканалу "1+1" спланованою провокацією самих журналістів.

Окрім самої Світлани та її продюсерки, у студії були присутні її 5-річна донька, батько її дитини, молодша сестра та мама. До слова, мама Лободи, аби здивувати ведучого Андрія Малахова, привезла йому власноруч зроблений торт.

Підтримати Лободу також прийшли й відомі друзі – Надія Мейхер, Олександр Ревва, Микола Басков та Лоліта. Остання, до слова, так розхвилювалася, що вирішила українською заступитися за подругу.

Щоправда, хвилювання взяло верх і Лоліта забула, як українською буде слово "доказательство"

"А можна, поки я не забула, зробити звернення до України. Любі мої друзі, люба моя країно! Я вам вдячна за цю співачку і вона: ("Как доказательство будет?") справжній доказ, що Україна має таланти", - сказала Лоліта.

Микола Басков також раптом згадав про братські народи. В ефірі російської програми він зауважив, що у студії перебувають українці, вказуючи на Лободу, Мейхер та Лоліту. Басков підкреслив, що "російська душа – вона нарозхрист"

"У нас представники нашого братського, слов'янського народу – України. У нас всі тут – і Лоліта, і Світлана, і Надія. Ви подивіться, наскільки наша душа, російська душа – вона нарозхрист. Ми любимо тих людей, які любляь нас. Сьогодні вони тут і готові єднати наші братські народи", - сказав Басков.

Нагадаємо, у неділю, 5 березня, під час знімань будинку Світлани Лободи, на знімальну групу телеканалу "1+1" зі зброєю напали охоронці співачки. Автомобіль знімальної групи "Українських сенсацій" був заблокований двома машинами охорони співачки, у одній з яких був чоловік зі зброєю.

Демонструючи пістолет і молоток, троє охоронців погрожували прострілити коліно водієві телеканалу "1+1", після чого насильно відібрали усі записуючі відеоприлади, а саме відеокамеру та машинний відеореєстратор. На місце інциденту журналісти викликали поліцію, яка зафіксувала заяву знімальної групи телеканалу "1+1" про перешкоджання журналістській діяльності, а також зафіксувала факт пограбування та пообіцяла притягнути винних до відповідальності.

Пізніше поліція перехопила машини грабіжників, виявила вкрадену техніку та відкрила кримінальне провадження за статтею про розбійний напад, а продюсер співачки Нателла Крапівіна почала в соцмережах погрожувати журналістці "1+1": спочатку обіцяла побити і облити дівчину кислотою, а потім нацькувати на українку керівника Чечні та свого друга Рамзана Кадирова.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Світлана Лобода 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим