Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Стали відомі деталі відкриття "Євробачення-2017" у Києві

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула30 березня 2017 р., 10:31
Стали відомі деталі відкриття "Євробачення-2017" у Києві

До міжнародного пісенного конкурсу "Євробачення-2017", який цьогоріч відбудеться у Києві, - півтора місяці.

За словами прес-служби Першого каналу, червона доріжка заходу буде найдовшою в історії конкурсу – 265 метрів. Вона розташується перед Маріїнським палацом. Доріжка є невід'ємною частиною офіційної церемонії відкриття "Євробачення-2017", яка відбудеться в конгресно-виставковому центрі "Парковий" 7 травня.

Традиційно цей захід відбувається в неділю, за шість днів до фіналу пісенного конкурсу. Доріжкою проходять представники усіх країн-учасниць. На цій події також завжди присутні представники преси та фани "Євробачення".

Постановкою церемонії червоної доріжки займався український театральний режисер Сергій Проскурня.

Він вважає, що локація біля Маріїнського парку – центр Києва із приголомшливою архітектурою та фантастичним краєвидом – є найкращою для проведення цього заходу.

"На цій локації будуть спеціальні зони для представників преси кожної країни-учасниці та акредитованих фанів "Євробачення-2017". Кожна делегація рухатиметься червоною доріжкою близько сорока хвилин, а саме дійство триватиме протягом двох з половиною годин. Одночасно на червоній доріжці перебуватимуть делегації 12-ти країн. Вони зупинятимуться для фотосесій, даватимуть інтерв'ю та залишатимуть автографи для фанів", – розповів Проскурня.

Пройшовши червоною доріжкою, представники всіх країн-учасниць конкурсу попрямують до конгресно-виставкового центру "Парковий" – офіційного майданчика церемонії відкриття "Євробачення". На даху центру кожна делегація підніме прапор своєї країни, а далі розпочнеться урочиста частина заходу.

Для представників країн-учасниць на церемонії відкриття виступатиме Національний оркестр народних інструментів України, який гратиме попурі на хіти "Євробачення" минулих років та акомпануватиме відомим артистам.

Пряму трансляцію дійства усі охочі зможуть побачити на екранах, які розташуються на території містечка "Євробачення" на Хрещатику.

Нагадаємо, що півфінали "Євробачення-2017" відбудуться 9 та 11 травня. Фінал – 13 травня. Ареною шоу обрано Міжнародний виставковий центр.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Київ Євробачення-2017 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим