Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

У програмі "АвтоНовини" з'явилась рубрика "Погода за кермом"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула29 лютого 2012 р., 21:57
У програмі "АвтоНовини" з'явилась рубрика "Погода за кермом"

Проект "Погода за кермом" від телеканалу "Погода ТБ" стартував на Першому автомобільному. Він став окремою рубрикою щоденної програми "АвтоНовини".

"Сьогодні в Україні відсутнє комплексне інформування водіїв щодо стану доріг та метеоумов на автошляхах, – каже Олеся Кисель, генеральний продюсер телеканалу "Погода ТБ". – Наша "Погода за кермом" виконує саме ці функції. Ми у легкій для сприйняття формі надаємо дані про погоду на маршруті, розповідаємо про обмежені ділянки руху, а також про корисні заклади на дорозі. З нашим "кермом від погоди" кожен водій має можливість обрати оптимальний маршрут та уникнути неприємних сюрпризів".

"Погода за кермом" - перша програма в Україні, яка об'єднала погоду з автошляхами. Проект надає інформацію про закриті або обмежені ділянки дороги, пояснює причини цих проблем, а також допомагає у виборі оптимального маршруту.

"АвтоНовини" - щоденна детальна розповідь про останні події з автомобільного світу. У програмі – різноманітні сюжети про життя автоспільноти, автобізнес та автоспорт.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим