Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

З листопада канали лінійки "НТВ Плюс" в Україні можна дивитись за 5 грн/міс

Розмір тексту:   Розділ: Новини супутникового телебачення Опублікував: Володимир Мула5 листопада 2013 р., 11:07
З листопада канали лінійки "НТВ Плюс" в Україні можна дивитись за 5 грн/міс

1 листопада російська телекомпанія "НТВ Плюс" запустила нову систему пакетування телеканалів для абонентів, які проживають у зоні мовлення супутників "Eutelsat W4/W7" (відповідно з уніфікацією супутник Eutelsat 36А і супутник Eutelsat 36В ) на території України.

Як повідомили "ТелеПростору" у прес-службі мовника, нова пропозиція побудована на тематичних пакетах телеканалів, а розмір абонентської плати суттєво знижений.

Основний пакет для підключення - "Лайт Україна" вартістю 5 грн. Пакет складається з 70 каналів різної жанрової спрямованості.

До основного пакету можна підключити додаткові пакети: "Пізнавальний Україна" (19 каналів за 12,50 грн.) , "VIP-Кіно Україна" (16 каналів 12,50 грн.), "Егоїст" (2 канали за 38 грн.), "Нічний" (1 канал 25 грн. ).

Незалежно від наявності підписки на основний або додаткові пакети абоненти можуть підписатися на самостійний пакет каналів "Наш Футбол" (2 канали за 37,00 грн.).

Пакети містять як канали в стандартній цифровій якості (SD), так і телеканали у форматі високої чіткості (HD).

Перегляд вищезазначених каналів можливий тільки на цифрових терміналах, що підтримують формат мовлення MPEG4, і з картками з маркуванням MPEG4.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: НТВ Плюс Україна 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим