Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Amos виставлений на продаж

Розмір тексту:   Розділ: Новини супутникового телебачення Опублікував: Володимир Мула17 грудня 2013 р., 15:16
Amos виставлений на продаж

Ізраїльський супутниковий оператор SpaceCom повідомив Тель-Авівській фондовій біржі (TASE), що виставляє на продаж свій флот супутників зв'язку Amos.

Місцевий утримувач контрольного пакету акцій Шауль Єлович (Shaul Elovitch) хоче за компанію 413,5 млн. євро, що більш ніж в 2 рази більше поточної ринкової вартості.

На цьому ранньому етапі TASE була проінформована тільки про можливість продажу, і що розглядаються інші варіанти. "Процес розгляду перебуває на ранній стадії, і немає впевненості , що угода відбудеться", заявив представник компанії. Консультантом була найнята компанія JP Morgan .

Як відомо, флот Amos складається з чотирьох супутників зв'язку. Основні клієнти - ізраїльський DTH оператор YES, а також клієнти з Центральної та Східної Європи і Африки.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телекритика
Теги: Amos Ізраїль 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим