Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"Брехня!" - Коломойський про продаж "1+1"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула31 серпня 2016 р., 15:37
"Брехня!" - Коломойський про продаж "1+1"

Ведуча ток-шоу "Люди. Hard Talk. LIVE" на телеканалі "112 Україна" Наталія Влащенко заявила, що, за інформацією її джерел, головний інвестор телеканалу "1+1", бізнесмен Ігор Коломойський, продає 50% каналу структурам, які близькі до президента Петра Порошенка.

Однак сам Ігор Коломойський в коментарі "Телекритиці" спростував цю інформацію. На пряме запитання, чи веде він переговори щодо продажі долі в телеканалі, він коротко заперечив: "Брехня!".

У самому "1+1" поки не коментували заяву Влащенко.

У ПриватБанку "Телекритиці" повідомили, що не мають такої інформації. "І ми ніколи не коментували чутки", - сказав речник банку Олег Серга.

Наталія Влащенко джерела інформації не розкриває. "У мене є такий інсайд. Я сьогодні це почула, і треба сказати, що люди, дуже близькі до дніпропетровської групи, мені цей інсайд підтвердили. Чи правда, що пан Коломойський продає 50% акцій "1 + 1" структурам, близьким до президента, нібито в обмін на гарантію ненаціоналізації "Привату" і навіть ніби на виплат?" - запитала вона під час вчорашнього ефіру у гості ток-шоу, голови парламентського комітету з питань інформаційної політики та свободи слова Вікторії Сюмар.

Нардеп зазначила, що в будь-який період завжди всі намагаються взяти інформаційний простір під контроль. "Мене не запрошують на такі переговори - це точно. Вони ведуться за зачиненими дверима. Я гадаю, що ми побачимо це з інформаційної політики (телеканалу. - Ред.)", - сказала вона, додавши, що не стала б нічого виключати в цій історії, хоча для Ігоря Коломойського "1+1" є базовим ресурсом.

Утім, пізніше Вікторія Сюмар пояснила у своєму Facebook, що її слова були неправильно витлумачені, і вона говорила про взаємини влади і медіабізнесу в цілому, але не про гіпотетичну угоді. "І про Коломойського та "1+1". Я нічого не знаю про те, хто кому і що продає і чи продає взагалі. І слова про бажання контролювати точно не є підтвердженням чи спростуванням якихось угод", - підкреслила вона.

За її словами, загалом для українських олігархів наявність телеканалу - найкращий захист їхнього бізнесу.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТК
Теги: Ігор Коломойський телеканал 1+1 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим