Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Music Box Україна відзняв нове графічне оформлення

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула21 липня 2010 р., 10:48
Music Box Україна відзняв нове графічне оформлення

У понеділок, 19 липня 2010 року, в одному з павільйонів кіностудії ім. Довженка було по-справжньому весело! Присутні в цей жаркий день могли досхочу потанцювати, насолодитися грою діджея, випити смачний коктейль і подивитися шоу від молодих хлопців, які виробляли неймовірні кульбіти зі скакалкою.

Ця "вечірка" була приурочена до зйомок нового графічного оформлення телеканалу MUSICBOX-Україна. А командував "парадом" режисер і продюсер продакшн-студії "А7: TELEVISION" - Сергій Перцев.

"Кожен сюжет - це окрема історія з життя людей у великому місті. Всі вони дуже різні. Але є момент, який їх об'єднує - це любов до музики"
- коментує режисер.

Незважаючи на велику кількість сюжетів і неймовірну спеку, знімальний процес пройшов легко і невимушено.

"Було легко, оскільки ми працювали не з акторами, а з реальними людьми, які, по суті, грали самі себе. Професійна танцівниця, один з найбільш модних діджеїв СНД, хлопці - переможці численних змагань, які показали неймовірне вміння стрибків на скакалці, бармен-шоу - у новій графіці MUSICBOX-Україна буде дуже багато цікавих "фішок"
- доповнює Сергій.

Нове графічне оформлення каналу MUSICBOX-Україна глядачі зможуть побачити вже на початку вересня.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: Music Box Графічне Оформлення 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим