Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"1+1" адаптує британський серіал і планує продати "Без мандата"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула23 травня 2011 р., 18:36
"1+1" адаптує британський серіал і планує продати "Без мандата"

Канал "1+1" планує адаптувати британський серіал "Безсоромні". Про це розповів генеральний директор групи "1+1" Олександр Ткаченко.

"У моді серіали нового характеру, до адаптації одного з таких ми приступаємо, це "Безсоромні" - про людей, які живуть за межею бідності, але ставляться до життя легко і з гумором вирішують багато проблем", - сказав пан Ткаченко.

Зазначимо, британська версія серіалу "Безсоромні" (Shameless) виходила на каналі Channel 4, а однойменна американська - на каналі Showtime. В основі сюжету фільму - неблагополучна сім'я Френка Галлагера, батька-одинака, у якого шестеро дітей. У той час, як він проводить свої дні в алкогольному сп'янінні, його діти вчаться жити самостійно.

Також генеральний директор "1+1" заявив про те, що наразі ведуться переговори про продаж української версії реаліті-шоу "Без мандата" британським розробникам цього формату. "Майже усі шоу можна адаптувати, та й так, щоб їх ще потім захотіли перекупити, як було з нашим "Без мандату". Британські розробники цього формату ведуть з нами переговори про покупку адаптованої версії їх проекту", - розповів Олександр Ткаченко.

Нагадаємо, проект "Без мандата" стартував на телеканалі "1+1" у вересні цього року. За правилами шоу, політик п'ять днів живе у звичайній українській родині: допомагає по господарству, виходячи з бюджету сім'ї. В останньому сезоні в шоу "Без мандата", окрім політиків, участь також брали представники шоу-бізнесу, а проект мав назву "Без мандата і гламуру".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим