Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Стали відомі ведучі цьогорічної премії "Телетріумф"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула14 листопада 2012 р., 20:03
Стали відомі ведучі цьогорічної премії "Телетріумф"

Телеканал "Україна" покаже телевізійну версію церемонії нагородження лауреатів 12-ї Національної телевізійної премії "Телетріумф" у день нагородження - 30 листопада. Про це 14 листопада під час прес-конференції повідомила генеральний директор телеканалу "Україна" Марина Миргородська.

Трансляція вийде у запису і розпочнеться о 22.00. Канал має намір показати скорочену версію премії тривалістю близько 2-2,5 години.

Пані Миргородська переконує, що дійство буде яскравим та видатним: "Його формат буде сучасним та актуальним, як і усе наше телебачення. Ми покажемо найкращі технологічні рішення, декорації".

Марина Миргородська сподівається, що трансляція візьме цифри, не нижчі за середню частку каналу.

Головний виконавчий продюсер телеканалу "Україна" Григорій Тичина, який відповідає за забезпечення трансляції церемонії, розказав, що під час вручення премії виступить французька співачка Zaz (Ізабель Жофруа). Наразі канал завершує домовленості з менеджером співачки.

За його словами, традиційно вестимуть церемонію "Телетріумфу" пари ведучих з різних каналів. Цього року це будуть: від телеканалу "Україна" - Олексій Суханов з Талою Калатай та Олександр Денисов з Іриною Блохіною, від групи "Інтера" Юлія Литвиненко з Олегом Панютою, від "1+1 медіа" Руслан Сенічкін з катериною Осадчою, від StarLightMedia - Ольга Фреймут та Павло Костіцин.

Нагадаємо, телевізійну трансляцію церемонії "Телетріумф" забезпечує телеканал "Україна". Церемонія нагородження лауреатів відбудеться в Національному палаці мистецтв "Україна" в Києві у п'ятницю, 30 листопада 2012 року.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим