Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Стали відомі судді проекту "Хочу до Меладзе"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Віжняк3 липня 2014 р., 00:36
Стали відомі судді проекту "Хочу до Меладзе"

Стали відомі імена членів журі проекту Костянтина Меладзе та телеканалу "Україна" "Хочу до Меладзе".

Журі шоу поділять на дві команди: чоловічу та жіночу. У першій суддями стануть зірки шоу-бізнесу Сергій Лазарєв, Володимир Пресняков та Тіматі, а в другій – Анна Седокова, Поліна Гагаріна і Єва Польна.

"Журі мені дуже допомогає у виборі учасників та обгрунтуванні цього вибору. Вони першими обирають хлопців, які їм сподобалися, для майбутнього бойз-бенду, і аргументують свій вибір. І це буває настільки цікаво і пізнавально, тим більше що всі наші члени журі працюють в абсолютно різних жанрах. Чого тільки Тіматі вартий! І мені дуже приємно, що найчастіше наші думки з приводу учасників співпадають", - каже Костянтин Меладзе, продюсер шоу.

Нагадаємо, до осені телеканал "Україна" спільно з продюсером Костянтином Меладзе готує міжнародне шоу "Хочу до Меладзе". Під час телешоу Меладзе планує створити новий бойз-бенд.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим