Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"UA: Перший" готує до запуску кілька проектів

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула6 серпня 2015 р., 13:19
"UA: Перший" готує до запуску кілька проектів

"UA: Перший" уже найближчим часом запустить кілька нових проектів. Про це зазначила заступник гендиректора НТКУ Дар'я Юровська.

Зокрема до Дня незалежності вийде новий щотижневий 12-хвилинний проект "Напам'ять". "Це дуже скромний і маленький, але дуже важливий для нас проект, який заснований на архівних документах і відео, що розповідають про історію країни. Основна ідея: обов'язково має бути документ і очевидець", – сказала заступник гендиректора НТКУ.

Героєм першої програми буде Левко Лукьяненко, який розповість про події, що передували підписанню Акту про незалежність України

"У нас є відео на цю тему. Наше завдання занурити людину у спогади так, щоб вона небанально розповіла про деталі події і дала глядачам емоцію, яку вони чекають", – зауважила Дарія Юровська.

Крім того, з вересня планується ще один авторський проект, робоча назва якого "План на завтра". Вестиме її людина, яка часто приходила протягом останнього року в програму "UA: Першого" – "Перша студія".

Також вийде в ефір проект робоча назва якого "Суспільний університет". За словами пані Юровської, наразі в Україні дуже затребуваними є короткі лекції з важливих питань. "У вересні глядачі нашого каналу побачать короткі і водночас яскраві лекції", – сказала вона.

Нагадаємо, з вересня на "UА:Першому" виходитиме авторська передача журналістки та телеведучої "Голосу Америки" Мирослави Ґонґадзе. Вона братиме інтерв'ю у політиків та чиновників у США, а також буде приїздити в Україну, аби поспілкуватись з місцевими "топами". Тема розмов – Україна, її поточний стан та майбутнє.

Соціальний веб-серіал про життя молодих українців "5baksiv.net", пілот якого був знятий у березні Національною телекомпанією України ("UA:Перший") за підтримки британського ВВС Media Action, отримає продовження. Нині він запускається в повний цикл виробництва - передбачено зняти 34 серії по 8 хвилин кожна.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: stv.mediasapiens.ua
Теги: UA:Перший 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим