Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

На Першому стартує другий сезон Prime Time

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула12 квітня 2016 р., 16:17
На Першому стартує другий сезон Prime Time

Другий сезон програми Prime Time із ведучою Мирославою Гонгадзе стартує на "UΛ:Першому" у четвер, 14 квітня.

Перша програма з циклу, у якому заплановано 12 випусків, вийде в ефірі о 20:30.

У другому сезоні ведуча проектуМирослава Гонгадзе продовжить запитувати своїх співрозмовників, чи правильний напрям розвитку обрала країна, як сприймає Україну світ та що керує людьми, які ухвалюють важливі рішення.

"Якщо минулого сезону ми фокусувались на державних діячах України, представниках "післяреволюційної" української влади, то цього сезону більшість гостей будуть західними діячами та експертами. Мені хочеться, щоб українці мали більше можливостей чути людей, які бачать Україну з боку, вболівають, намагаються допомогти, людей, які є лобістами України на Заході. Цього року Україна відзначає 25 річницю Незалежності, і загалом я намагаюcь у розмові зі своїми гостями підвести підсумки цих 25 років і подивитися у перспективу – наступні п'ять років", - сказала ведуча.

За її словами, поки що записані п'ять розмов – серед них міністри країн-сусідів: Латвії та Грузії, американські експерти, колишні посадовці, які вивчають ситуацію в Україні."Відкриваємо сезон розмовою з Послом США в ООН Самантою Пауер. У планах – американські законодавці та європейські лідери", - повідомила Мирослава Гонгадзе.

Ведуча говоритиме із високопосадовцями про безпеку, розширення НАТО, майбутнє Європи, роль США в контексті європейської безпеки та перспективи допомоги Україні, про досвід країн-сусідів у проведенні реформ та уроки для України.

Над кожним випуском програми Prime Time працюють всього двоє співробітників – Мирослава Гонгадзе і оператор, інженер, монтажер, звукооператор, графічній дизайнер в одній особі Дмитро Савчук.

"Дмитро виїхав до США з України з батьками, будучи ще дитиною. Він родом з Рівного. Мені дуже пощастило знайти фахівця, який може не лише самостійно знімати чотирма камерами, але й монтувати програму для ефіру. Він також талановитий графічний дизайнер і фотограф. Ще нам допомагають із плануванням, перекладами та начитками мої колеги Ярина Матвійчук, Богдан Цюпин та Уляна Телюк", - сказала ведуча.

Нагадаємо, авторська програма журналістки та телеведучої "Голосу Америки" Мирослави Гонгадзе Prime Time виходить на "UΛ:Першому" з вересня минулого року. Гостем першого випуску авторської програми Мирослави Гонгадзе став Президент України Петро Порошенко.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: UA:Перший 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим