Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

На НТН з'явиться "Чоловічий журнал"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула23 березня 2016 р., 15:03
На НТН з'явиться "Чоловічий журнал"

Телеканал НТН запускає проект власного виробництва "Чоловічий журнал", повідомляє прес-служба каналу.

Прем'єра відбудеться в суботу, 26 березня, о 23:15.

Програму вестимуть теле- і радіоведучий Леонід Сенкевич і головний редактор української версії журналу Playboy Влад Іваненко.

За повідомленням прес-служби, "Чоловічий журнал" буде телевізійним аналогом чоловічих глянцевих журналів. "Динамічна програма, яка дозволить відпочити, отримати корисну інформацію та бути в курсі того, про що говорять дорослі чоловіки", - описують на каналі новий проект.

У студії програми ведучі в іронічній та провокативній манері обговорюватимуть події у світі моди, жінок, здоров'я, модні тренди, стосунки, кулінарію, спорт, секс тощо. До студії приходитимуть гості. Зокрема, в першому випуску компанію ведучим складе модель, блогер і ведуча Раміна Есхакзай.

"Чоловічий журнал" можна буде дивитися не лише в ефірі НТН, а й на офіційному сайті телеканалу, а також сторінці у Facebook, де будуть розміщуватися повні версії сюжетів "без купюр".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал НТН 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим