Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

В Одесі відкрили вогонь по знімальній групі місцевого телеканалу

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула3 травня 2016 р., 18:31
В Одесі відкрили вогонь по знімальній групі місцевого телеканалу

В Одесі напали на знімальну групу "Сьомого телеканалу".

Про це пише "Думская. net" з посиланням на повідомлення редакції ЗМІ.

Інцидент стався біля офісу каналу на Старопортофранківській вулиці. Внаслідок нападу вогнепальне поранення отримав журналіст.

"Його врятувала куртка і картеч не потрапила по життєво важливих органах. У операторів - розбиті обличчя", - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що нападники приїхали на "Хонді" темно-сірого кольору з номером ВН4152НВ та під час нападу використали помпову рушницю і травматичні пістолети. Окрім того кореспондента та двох операторів побили.

Постраждалих госпіталізовано.

За даними телеканалу, у одного оператора перелом стінки гайморової пазухи, у другого - перелом носа і попередньо струс мозку, а у журналіста - кульові поранення голови і спини.

Як повідомив гендиректор "7 канала" Михайло Малишев в ефірі телеканалу 112, до будівлі, де розміщено канал, прибули невідомі та попросили покликати одного з операторів - Дмитра Бондаренка та вели з ним розмову, в ході якої завдали йому удару в обличчя.

За словами Малишева, разом з цим від нападників пролунала фраза "Нема чого тут розбиратися, діставай помпу". Один з чоловіків дістав з машини, на якій нападники прибули, помпову рушницю і відкрив вогонь по журналістах.

Наразі, за повідомленням управління поліції, у місті запроваджено план "Перехоплення".

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: УП
Теги: Телебачення Одеса 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим