Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

ZIK запускає проект "Нова кров"

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула8 вересня 2016 р., 16:16
ZIK запускає проект "Нова кров"

З 11 вересня телеканал ZIK показуватиме програму "Нова кров" з ведучим Володимиром Бойком. Проект з'являтиметься в ефірі каналу щонеділі об 11:00.

Програма розкаже про нових особистостей у політиці, державному управлінні, бізнесі, культурній, соціальній та інших сферах.

"Недільний ранок – гарний час для відвертої бесіди. Говоритимемо скоріше не про буденні поточні справи (залишимо це вечірнім форматам), але про не менш важливе: про цінності, емоції, родину, друзів, спокуси, страхи, цілі. Мої герої – це не машини для виконання бюджетів і планів, не ретранслятори меседжів і темників. Я їх бачу людьми зі своїми історіями (радісними і сумними) і хочу допомогти глядачам побачити у моїх героях саме людей. Хочу допомогти глядачам зрозуміти, що насправді рухає тими, хто прагне бути лідерами спільнот і думок. Показати, як ці люди здобули перші в своєму житті перемоги – перемоги над собою і обставинами. Як вони долають нові перешкоди і заради чого вони це роблять", – говорить ведучий нового проекту ZIKу, тележурналіст Володимир Бойко.

"Нова кров" – промовиста назва та, власне, той головний критерій, за яким обираються герої проекту. Проте інтерв'ю носить далеко не компліментарний характер. Цей проект дає можливість кожному, хто претендує на нову генерацію лідерів у державі, довести це у ефірі телеканалу ZIK. Який бекграунд у нових обличь та усім знайомих, які позиціонують себе по-новому? Яких реальних змін чекати від них українцям завтра? "Нову кров" це цікавить найбільше", – додає генеральний продюсер телеканалу ZIK Ольга Бенеда.

Серед спікерів програми – Віталій Касько, Давід Сакварелідзе, Ганна Гопко, Віталій Шабунін, Сергій Лещенко, Мустафа Найєм, Світлана Заліщук, Василь Гацько, Назар Холодницький та інші, які розповідають про біфуркаційні точки трансформації політичної системи країни, власні амбіції та роль у поступальному розвитку держави та громадянського суспільства.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: Телепростір
Теги: телеканал ZIK 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим