Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Кабмін знайшов гроші на сплату ліцензійних прав трансляції Олімпійських ігор

Розмір тексту:   Розділ: Новини телекомпаній Опублікував: Володимир Мула16 листопада 2016 р., 17:44
Кабмін знайшов гроші на сплату ліцензійних прав трансляції Олімпійських ігор

Кабінет Міністрів схвалив проект урядової постанови про перерозподіл видатків бюджету для погашення заборгованості за ліцензійні права трансляції Олімпійських і Параолімпійських ігор, повідомляє Держкомтелерадіо.

Проектом постанови, підготовленого Держкомтелерадіо, передбачено перерозподілити деякі видатки державного бюджету, передбачені на програму 1701080 "Виробництво та трансляція телерадіопрограм для державних потреб".

Держкомтелерадіо запропонував зменшити обсяг видатків споживання на 1 млн. 110 тис гривень і збільшивши на таку ж суму видатки розвитку.

"Зазначені кошти (видатки споживання) були передбачені в бюджеті на відрядження творчої групи НТКУ в м. Ріо-де-Жанейро для висвітлення літніх Олімпійських ігор 2016 року. Втім, висвітлення подій Олімпіади НТКУ проводила зі спеціально створеної олімпійської студії в Києві. Тому зекономлені на відрядженнях кошти було вирішено спрямувати на погашення заборгованості за ліцензійні права трансляції літніх Олімпійських ігор 2016 року (645,0 тис. грн. за курсом на 30.08.2016 року) та літніх Параолімпійських ігор 2016 року (431,0 тис. грн. за курсом на 30.08.2016 року)", – йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, керівник спортивного мовлення телеканалу "UA: Перший" Нікіта Хорозов в інтерв'ю сайту "Суспільне мовлення" сказав, що НТКУ не отримала дозволу Кабінету Міністрів на відрядження, тому штатний персонал навіть у найкислішому варіанті не зміг поїхати в Ріо-де-Жанейро на для висвітлення літніх Олімпійських ігор 2016 року.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: stv.detector.media
Теги: Олімпійські Ігри Кабмін 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим