Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

250 тисяч телеглядачів підключилися в травні до цифрового телебачення

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула7 червня 2012 р., 17:00
250 тисяч телеглядачів підключилися в травні до цифрового телебачення

Інтерес телеглядачів до цифрового телебачення України б´є рекорди. Тільки за травень понад чверть мільйона осіб по всій країні підключилися до цифрової мережі і тепер безкоштовно приймають з ефіру 24 кращих загальнонаціональних телеканали.

Про це заявив Віктор Галич, генеральний директор компанії "Зеонбуд", яка є провайдером телемережі.

На думку топ-менеджера, такий успішний старт цифрового телебачення обумовлений граничною простотою підключення до мережі. "Якщо ви дивитеся зараз телебачення з ефіру, то вам досить купити приймач цифрового телебачення (їх відмінність від інших - логотип Т2 у помаранчевому колі) в магазині торгових мереж електроніки, принести додому і вже через 5 хвилин ваша родина буде дивитися у відмінній якості 24 телеканали, а до осені всі 32"- сказав Віктор Галич. Він так само відзначив, що для зручності телеглядачів, які вирішили підключитися до цифрового телебачення України, виготовлено спеціальні відеоінструкції з підключення (ролики), їх можна переглянути на сайті www.efirT2.tv. "І вам не треба запрошувати фахівця, витрачати додаткові кошти, все дуже просто, ви самі зможете це зробити" - зазначив менеджер.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Цифрове телебачення Dvb-T2 Зеонбуд 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (2)

 
  • oleksandr
    7 червня 2012 р.
    Відповісти
    "вам досить купити приймач цифрового телебачення", це все нова брехня. Я придбав телевізійний цифровий приймач стандарту DVB T2, але виявляеться для того щоб я міг приймати БЕЗКОШТОВНО цифрові канали в Українській національній цифровій мережі, мені потрібно ще крім того виложити кругленьку суму за цифровий приймач цього самого стандарту (DVB T2). Тоб то телевізори які пристосовані для цього стандарту в усьому світі, у нас показувати не будуть, а річ у тому що у них (англія, гермкнія), немає Ахметових з їхніми зенобудами, які зроблять все щоб нажитися на державі і простих людях, вони з горла видеруть останню копічину. Вже ведуться розмови щоб стару телемережу відключили якомога швидше, бо не дуже то спішять придбавати їхні приймачі по завищеній майже в двічі ціні. Пам'ятаєте? "не будут брать - отключим газ". Так і це, мало того, вже розробляється законопроект, яким хотять заставити кодувати програми зі супутників, щоб тільки брали їхні приймачі.
    • oleksandr
      7 червня 2012 р.
      Відповісти
      От же 250 тисяч, але ж в Україні у багатьох сім'ях є по два - три телевізори, не нові, і до кожного потрібно придбати такий цифровий приймач. Навіть для нових, пристосованих для цієї цифрової мережі, які в цивілізованих державах будуть приймати цей сигнал, також потрібно купувати цей приймач. А чому?, та тому що ми не цивілізована держава, у нас іще навіть не дикий капіталізм, у нас феодальний лад. Тому цей цифровий сигнал закодували, щоб його можна було приймати ТІЛЬКИ НА ТІ ПРИЙМАЧІ,ЯКІ ВАМ ПРОДАДУТЬ ХАЗЯЇНИ ЗЕНОБУДУ І ТІЛЬКІ ПО ТІЙ ЦІНІ, ЯКУ ВСТАНОВЛЯТЬ ВОНИ, ТОМУ ЩЕ ЦЕ МОНОПОЛІЯ. І ніхто не потерпть ніякої конкуренції. Люди накупляли телевізорів цифрового формату DVB T2, але не тут то було, вони забули що ми живемо навіть не в Гондурасі а в Україні.