Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Вакарчук розповів, як ставиться до українських зірок, які виступають у РФ

Розмір тексту:   Розділ: Інші новини Опублікував: Володимир Мула18 серпня 2015 р., 14:54
Вакарчук розповів, як ставиться до українських зірок, які виступають у РФ

Фронтмен гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук висловив своє ставлення до ситуації, коли артистів засуджують та вішають на них ярлики.

Вакарчук пояснив, що користується старим біблійним принципом, - "не судіть і не судимі будете".

"Стараюсь не оцінювати дії інших людей, але нехай увесь позитив, який вони зробили вернеться їм в народній любові, а негатив, на мою думку, хай залишиться на їх совісті. Не буду це оцінювати, стараюсь оцінювати себе. Тому колег по цеху оцінювати не буду", - сказав Вакарчук.

Водночас музикант підкреслив, що відомі люди не можуть ніяк не демонструвати свою позицію, оскільки саме позиції від них чекають люди.

"На мою думку люди, які стають відомими і на яких звалюється популярність чи певна увага, повинні розуміти що це є моральний кредит, який дало життя. І просто робити вигляд, що нічого не сталося – неправильно. Тому я би радив, кому можна порадити: суспільство чекає від вас позиції. Найгірше, коли ви не маєте жодної позиції", - впевнений Вакарчук.

"А їхати кудись вам, чи не їхати, виступати чи ні, підтримувати на виборах чи ні, боротись проти чогось чи ні – це ваш вибір. Головне щоб ви були у цьому впевнені і чітко могли пояснити, чому це робите", - сказав співак.

Нагадаємо, нещодавно непорозуміння сталося з поїздкою співачки Ірини Білик на територію анексованого Криму. Зірці закидали, буцімто вона виступала на дитячій "Новой волне" в Ялті, та навіть сиділа у журі конкурсу. Однак Білик пояснила, що їздила до своєї подруги на весілля.

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: ТСН
Теги: Святослав Вакарчук 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим