Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

"НТВ-Плюс" виплатить компенсацію постійній глядачці телеканалу "Дождь"

Розмір тексту:   Розділ: Новини супутникового телебачення Опублікував: Володимир Мула3 липня 2014 р., 12:41
"НТВ-Плюс" виплатить компенсацію постійній глядачці телеканалу "Дождь"

Російський супутниковий оператор "НТВ-Плюс" виплатить компенсацію постійній глядачці каналу "Дождь" за відключення телекомпанії на початку цього року.

Абонент "НТВ-Плюс" Марина Головінкіна звернулася із позовною заявою, в якій просила суд зобов'язати супутникового оператора "НТВ-Плюс" забезпечити їй доступ до каналу "Дождь" та виплатити відшкодування моральної та моральної шкоди, 92 і 25 000 рублів відповідно.

У своєму позові Головінкіна заявляла, що супутниковий оператор не виконав умови договору та "дискримінував" її за переконаннями.

Марині Головінкіній не вдалося домогтися включення телеканалу до пакету оператора "НТВ-Плюс". Однак позов таки частково задовольнили: із "НТВ-Плюс" на користь глядачки стягнуть компенсацію моральної шкоди в розмірі 1200 рублів, 600 рублів штрафу, а також витрати на адвоката на суму 8000 рублів.

Суддя не побачив у діях оператора порушень, але зазначив, що оператор мав заздалегідь повідомити телеглядачку про зміни у складі пакету.

Нагадаємо, що наприкінці січня розпочалося масове відключення телеканалу "Дождь" із кабельних та супутникових пакетів. Це відбувалося під приводом відсутності контракту або ж пояснювалося неетичним опитуванням про блокадний Ленінград в ефірі каналу. Тоді глядачів запитали, чи потрібно було здати Ленінград, щоб зберегти сотні тисяч життів. Широка російська громадськість таке запитання різко засудила, назвавши провокаційним та неетичним

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: osvita.mediasapiens.ua
Теги: Нтв - Плюс Телеканал Дождь 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим