Головна Новини Супутникового телебачення Телекомпаній Інші новини Блоги Досьє Українські телекомпанії Світові телекомпанії Телеведучі Супутникові оператори Аналітика Україна Світ Інтерв'ю Спорт на ТБ Кіно Мультимедіа Фото Відео Супутникове ТБ Ключі до супутникових каналів Biss Cryptoworks Nagra Seca Viaccess Videoguard Таблиця частот Amos 4°W Astra 4.8° Е Hot-Bird 13°E Eutelsat W4 36°E Hellas Sat 39°E Экспресс АМ22 53°E ABS 1 75°E Ямал 201 90°E ТелеBIZ ТелеLIVE Backstage Live Телеляпи Інше Контакти

Максим Паперник: "Заради Народної зірки Брильська схудла на 10 кг!"

Розмір тексту:   Розділ: Інтерв'ю Опублікував: Володимир Мула12 березня 2010 р., 12:13
Максим Паперник: "Заради Народної зірки Брильська схудла на 10 кг!"
Максим Паперник

Цієї суботи відбулося урочисте відкриття найбільш резонансного проекту "Народна зірка – 2". Як відомо, тепер шоу йде в прямому ефірі, журі в новому складі, а головний приз становить 500 тисяч гривень!

Про новації " Народної зірки", перші помилки та головні козирі читайте далі.

- Головна відмінність від першого сезону?

- Друга "Зірка" відрізняється від першої насамперед рівнем професіоналізму, це відчувалося навіть на кастингах. Люди приходили більш підготовлені, ніхто з них не має вокальної освіти. Після першого сезону ми чітко розуміли, які перед нами стоять завдання. Структура кастингів – три тури – дала нам змогу нам відібрати сильних учасників. Звісно ж, дуже мобілізує "дихання" прямого ефіру. Чудова команда працює над щоденниками. Ще в першому сезоні Барбара Брильська назвала щоденники "фільмами". У всіх напрямах ми стали більш досвідченими, формат уже встоявся, що дозволяє нам творити, креативити та робити цікавий продукт для глядача.

- Як вам зіркове журі в оновленому складі?

- Можу сказати, Барбара в другому сезоні має чудовий вигляд, відкрию таємницю – заради "Народної зірки" вона довго худла. Спеціально для другого сезону пані Брильська скинула 10 кг - у такий спосіб вона готувалася з’явитися перед українським глядачем. Настя Заворотнюк, як завжди, прекрасна. Безсумнівно, в журі дуже розумні, вродливі й талановиті жінки, які завжди говорять по суті. Барбара Брильська – це "совість" проекту, Настя Заворотнюк – це емоції під знаком "плюс". Безумовно, вписався в шоу Володимир Бистряков, людина дуже дотепна й досвідчена. Певна річ, що на першому ефірі Володимиру хотілося більше уваги, тому були троянди, вручення власних альбомів. Думаю, цю хвилину слави на першому концерті він уже пережив, хоча його жарти, творчі знахідки мені особисто дуже імпонують.

- Яка пара найкраще впоралася з поставленим завданням?

- Починаючи від сьогодні, я почав так званий розбір польотів, хоча насправді це було довірче спілкування з учасниками. Я всіх привітав, сказав, що всі завдання, які були поставлені в першому шоу, вони успішно виконали, більше того, багато хто зробив це значно достойніше та впевненіше, ніж на репетиції. Тому поки нікого не хочу виділяти. Єдине, можу сказати, ми відібрали дуже сильну команду "народників". На сьогодні головна проблема – як глядач сприйме того або іншого учасника, за кого віддасть свій голос. Зараз усі учасники для мене рівноцінні – мені здається, боротьба буде дуже гостра, аутсайдерів і явних лідерів поки що немає.

- Переїзд у новий павільйон вплинув на знімальний процес?

- Судячи з результату, можу сказати, що наше переселення пішло тільки на користь. Попри те, що павільйон став меншим, декорації стали яскравішими, ми не втратили в об’ємі – на картинці бачимо такий же масштаб, тільки тепер більше світла, більше творчих рішень для постановки номерів. У нас дуже модне, "струменеве" арт-кафе, думаю, всі це відзначили, з'явився об’єм, емоція, життя. Так, є невеликі труднощі з тим, що стало менше гримувальних приміщень. Приміром, тепер Барбара Брильська ділить гримерку з Альоною Вінницькою й Гайтаною. Я особисто бачив, як це все відбувається. Можу сказати, три жінки мирно співіснують в одному просторі. Звісно, нашим зіркам надано менше комфорту, але я їм дуже вдячний за розуміння, усі учасники справді дуже тепло ставляться до проекту.

- Можете назвати головні плюси та мінуси першого ефіру?

- Безперечно, були прорахунки. Без цього не обходиться жоден живий ефір. Приміром, коли Лена Яловик (учасниця, співає з Петею Чорним) ішла в димі на високих підборах. І хоч сходи підсвічуються, вона однаково спіткнулася. Зрозуміло, що з пісні слів не викинеш, людину побачила країна, але в цьому й полягає принадність прямого ефіру – все відбувається у цю секунду. Навіть не можу назвати якихось явних мінусів, оскільки всі дуже точно відпрацювали програму, ніхто не переплутав мезансценування, ніхто не забув тексту, ніхто не перестав співати. За загальними критеріями мене все влаштувало. Про технічні моменти я промовчу – це наші професійні питання, над якими ми будемо працювати.

- На ваш погляд, яку оцінку заслужив перший ефір?

- Оскільки я максималіст, моя планка завжди десь за хмарами, тому я поставив нам усім міцну "четвірку". Можу сказати, що все пройшло досить вдало. За власними відчуттями, за оцінками професіоналів багато речей нам вдалися. Як для старту все було непогано, продовжуємо набирати обертів.

За матеріалами: E-motion

Якщо Ви помітили помилку, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter для того, щоб повідомити про це редакцію
За матеріалами: E-motion
Теги: Народна Зірка Максим Паперник 
Можливості: Написати редактору Версія для друку PDF версія Відправити другу

Коментарі вимкнені

Додати коментарів (0)

Додай коментар першим